Check deze trendy dames schoudertassen van Thebagstore.nl!

Thebagstore.nl is een bekende speler in de tassenindustrie. Deze webshop verkoopt ontzettend veel tassen van verscheidene, populaire merken, waaronder Cowboysbag, Tommy Hilfiger en DSTRCT. Ze verkopen schoudertassen, rugzakken, accessoires, et cetera. Hieronder vind je een lijstje van drie prachtige schoudertassen dames.

Cowboysbag The Bag

The Bag van Cowboysbag. Wie kent deze beeldschone schoudertas nou niet? Cowboysbag is een producent van Nederlandse bodem en heeft met The Bag een ster geproduceerd. Dit iconische model is geproduceerd van hoogwaardig leer en heeft een uiterst praktische indeling. In het hoofdcompartiment zitten namelijk drie steekvakken, maar ook nog eens een ritsvak. Bovendien zit er aan de voorzijde van The Bag twee ritsvakken en aan de achterkant ook nog zo een vak. The Bag kan dus gedragen worden als een schoudertas door de verstelbare schouderband, maar ook als handtas doordat de band afgenomen kan worden. Dit exemplaar van Cowboysbag is in verscheidene varianten te koop bij Thebagstore.nl, te weten tobacco, black, sand en cognac. Er zit dus sowieso een uitvoering bij die past bij jouw look.

DSTRCT Portland Road Shopper

Een ander merk afkomstig uit Nederland is DSTCT. Deze producent heeft onder meer de Portland Road Shopper ontworpen. In het design hebben ze onder andere een dierenprint geplaatst als reliëf, wat de tas zonder meer stijlvol maakt. Het is bovendien gemaakt van kwalitatief leer, zoals je al verwacht had van DSTRCT. Het is uitgebracht in drie versies: groen, zwart en zand. Bij deze tas zal je geen schouderriem krijgen, aangezien het een shopper is. Zulke tassen hebben lange hengsels, waardoor je het als hand- of als schoudertas kunt dragen. In de Portland Road Shopper kun je veel kwijt, aangezien er in het hoofdvak twee steekvakken en een ritsvak zijn geplaatst.

Tommy Hilfiger TH City Computer Bag

Bij Tommy Hilfiger denk je niet direct aan tassen, maar alsnog heeft dit merk meerdere schoudertassen geproduceerd. De TH City Computer Bag is hier een voorbeeld van. Uit de naam wordt al duidelijk dat hierin een laptop past, er is dan ook een plek ingericht voor een schootcomputer van 15 inch. Je kunt deze tas bij Thebagstore.nl kopen in een zwarte kleur. Overigens kun je deze schoudertas tevens als handtas dragen, doordat de schouderband afneembaar is. Deze is tevens verstelbaar in lengte, zodat jij het precies kan afstellen op jouw lichaam. De organisatie in de TH City Computer Bag is extreem goed gedaan, er zitten veel vakken in en opbergruimte voor kleine spullen.