Centrum Amsterdam opent nieuwe Audi Terminal

Op 15 november vond de officiële opening plaats van de nieuwe Audi Terminal in onze hoofdstad. Het pand aan de Keienbergweg was te klein geworden. Het nieuwe pand aan de Klokkenbergweg biedt genoeg ruimte om ook in de toekomst het groeiend modellengamma van Audi te kunnen tonen en om service op het hoogste niveau te leveren.

 

Audi

Het nieuwe Audi Centrum is de grootste Audi vestiging van Europa: Een imposant gebouw met een hoogte van 14 meter en een vloeroppervlak van maar liefst 6.200 m2.  De buitenzijde lijkt op een luchthaven terminal vandaar de naam ‘Terminal’.

 

Architectuur

De bijzondere architectuur van het nieuwe Audi Centrum weerspiegelt de belangrijke merkwaarden van Audi als vooruitstrevend, dynamisch, open en sportief. De bochten in het ontwerp symboliseren bijvoorbeeld het sportieve karakter van Audi. Het ruime interieur en de zorgvuldig gekozen materialen staan voor een stijlvolle verfijnde en kwalitatieve stijl. Het transparante gebouw en de ruime indeling werken uitnodigend.

 

A-label
De nieuwe Audi terminal is een ‘groen gebouw’ met A-label. Er wordt gebruik gemaakt van schone (en onuitputtelijke) energie. Er is een aardwarmtesysteem aangelegd dat ’s winters zorgt voor verwarming en ’s zomers het pand op een voordelige en gezonde manier zal koelen. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van zonne-energie, opgewekt door de zonnepanelen op het dak.

 

Inrichting werkplaats

De nieuwe werkplaats met maar liefst 28 bruggen is hèt voorbeeld van moderne service, waar monteurs door de ‘state of the art’ materialen en hulpmiddelen die de moderne Audi’s nodig hebben, productief kunnen sleutelen. Om snel en overzichtelijk te kunnen werken, komen er geen kabels, vloeistoffen en stroomvoorzieningen uit het plafond, maar op de juiste plek uit de vloer. De werkplaats is zelfs al voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s, die Audi in de toekomst aan haar modellengamma zal toevoegen.

 

Flagship store

Audi Centrum Amsterdam is een Flagship store en biedt Audi rijders niet alleen veel meer ruimte, maar ook extra services. De showroom biedt plaats aan 28 nieuwe Audi’s en op de 1e verdieping, die via een roltrap is te bereiken, staan maar liefst 70 Audi-occasions. Er is een speciaal ingerichte lounge-bar (met wifi) waar men tijdens een bezoek kan wachten. Wie rustig wil kunnen werken of telefoneren kan terecht in één van de spreekkamers. Als extra service biedt Audi Centrum Amsterdam klanten de mogelijkheid een meeting te plannen in de volledig ingerichte vergaderruimte (voor 12-14 personen) in het Audi Centrum met geïntegreerde beamer, airco en keukenfaciliteiten.

 

Nieuw: Audi exclusive studio en Red Carpet Service

Nieuw is ook de Audi exclusive studio op de 1e verdieping. Door het combineren van fraaie houtsoorten, kleurrijk leder en een individuele lakkleur kan hier een unieke Audi samengesteld worden met een personal touch. In deze studio is ook een speciaal opgeleide Audi exclusive specialist aanwezig voor advies en demonstraties.

 

Voor klanten in het Audi topsegment biedt Audi Centrum Amsterdam een speciale Red Carpet Service. Onderdeel van deze service is het halen en brengen van de auto voor service en de uitvoering door een vaste monteur.

 

 

Audi Centrum Amsterdam vanaf nu 7 dagen per week geopend

Vanaf de officiële opening is de showroom van Audi Centrum Amsterdam 7 dagen per week geopend. De werkplaats is 6 dagen per week geopend.

De wekelijkse opening op zondag (van 11.00 tot 17.00 uur) is uniek voor een ‘autobedrijf’.  Manager van Audi Centrum Amsterdam Axel Geijtenbeek: “Hier in de omgeving zijn meer Flagship stores geopend. Op zondag hebben veel mensen de tijd om zich rustig te oriënteren en zij kunnen nu ook bij ons op zondag terecht. De sfeer is op zondag weer anders dan op de andere dagen. Regelmatig zijn er op zondag speciale activiteiten bij ons Audi Centrum”.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.