CASHBACK-actie bij Groenrijk Hoveniers

Groenrijk Hoveniers biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Winnaars ontvangen tot € 1.000 retour op hun factuur.

TuinKeur gecertificeerd
Groenrijk Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Groenrijk Hoveniers van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Meedoen is eenvoudig

Gerko van Beem, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. Elke klant van ons bedrijf kan meedoen aan de CASHBACK-actie van TuinKeur. Tot en met oktober worden door TuinKeur maandelijks drie winnaars bekend gemaakt. Winnaars ontvangen de helft van hun factuur, tot een maximum van zelfs € 1.000, retour op hun bankrekening. Meedoen is erg eenvoudig. Tijdens het invullen van een beoordeling op recensiewebsite HovenierNederland.nl kan de deelname aan de actie worden bevestigd door slechts één ‘vinkje’’.

Uitgelezen kans
Gerko gaat verder: ‘Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. De actie loopt het gehele tuinseizoen door, er is daarmee volop kans om mee te doen!’

Ga voor meer informatie naar www.groenrijkhoveniers.nl en of neem contact op via 020-4974662 (optie 2).