Camera Warehouse xl genomineerd voor internet fotovakzaak van het jaar

De Stichting Nederlandse Fotovakhandel heeft Camera Warehouse XL genomineerd voor de AWARD INTERNET FOTOVAKZAAK van het jaar. Acht internet fotozaken dingen mee naar deze AWARD.

De Stichting Nederlandse Fotovakhandel heeft onder andere als taak het bevorderen van de kwaliteit van de fotovakhandel. Een belangrijk onderdeel is daarbij het geven van voorlichting en informatie over marktontwikkelingen en relevante technologische ontwikkelingen. Veel ondernemers hebben daarnaast zichzelf bijgeschoold en hebben binnen de branche vernieuwende projecten opgezet zoals een adequate internetwinkel.

In toenemende mate blijkt dat consumenten leergeld betalen als zij bij hun aankoopbesluit alleen op de factor prijs letten. After sales service en goede informatie blijken voor steeds meer consumenten net zo belangrijke factoren te zijn als de prijs.

In de fotovak branche zijn de internetwinkels gekoppeld aan een fysieke winkel waar de consument informatie en advies kan ontvangen en waar deze ook de apparatuur, objectieven en andere accessoires kan uitproberen.

Van oudsher is de speciaalzaak de plek waar advies en service als vanzelfsprekend aanwezig zijn. Bij de genomineerde Camera Warehouse XL  weet men al meer  dan 7 jaar wat de klant belangrijk vindt.

De AWARD wordt in 2012 voor het eerst tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Open Lucht Museum te Arnhem uitgereikt.

www.camerawarehouse.nl

Pieter Calandlaan 228E

Amsterdam-Osdorp

020-6191755

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.