Camera Warehouse bruist in November van de activiteiten.

Camera Warehouse is de nieuwe naam van een vertrouwd adres: Digital Warehouse gaat verder onder de naam Camera Warehouse om nog nadrukkelijker de specialisatie van deze camera superstore aan de Calandlaan in Osdorp te benadrukken.

 

Om deze naamswijziging kracht bij te zetten, zijn begin November een paar zeer bijzondere activiteiten gepland.

Allereerst zal er op donderdag 8 november een speciaal event plaats vinden voor de (semi) pro fotograaf, namelijk de Canon Pro tour. Tijdens deze demo-dag zullen de Canon professionals zoals Thom Goossens, Berend Jansens en Cees Sloot u alles vertellen over de Canon EOS 5D Mk III, de EOS 1DX, de Powershot G1X en de Pixma PRO-1. Daarnaast zal ook de nieuwe Canon EOS 6D en de EOS M in levende lijven te zien zijn.

Bovendien we de nodige producten demonstreren die nodig of handig zijn bij het filmen met de reflex, zoals de Sympla rigs en schouder-support systemen van Manfrotto en de tassen van Kata.

Op zaterdag 10 november is de beurt aan Olympus. Olympus heeft er voor gekozen om de een aantal nieuwe camera’s, te weten de Olympus PEN E-PL5 en de PEN E-PM2, exclusief te introduceren bij Camera Warehouse. De specialisten van Olympus zullen de talloze mogelijkheden demonstreren van deze nieuwe systeemcamera’s. Daarna zal de bekende fotograaf Brendan de Clercq zijn werk – geschoten met Olympus – presenteren en kunnen de deelnemers zelf aan de slag met de nieuwe Olympus camera’s in onze studio onder leiding van Brendan. Om te zorgen dat er voldoende ruimte is voor alle deelnemers, is het aantal plekken beperkt. Reserveer dus snel je plek door een mailtje te sturen naar info@camerawarehouse.nl

Kortom, er is de komende week veel te doen bij Camera Warehouse, reden genoeg om eens langs te komen aan de Pieter Calandlaan 228E. Lukt het niet tijdens een van deze speciale dagen, dan kan het op een ander moment natuurlijk ook; Camera Warehouse is op maandag geopend van 1 tot 6 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 6 uur en op zaterdag van 10 tot 5 uur. De webwinkel van Camera Warehouse (www.camerawarehouse.nl) is dag en nacht geopend natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.