C1000 De Aker in winkelcentrum De Dukaat maakt overstap naar succesvolle Jumbo formule

Jumbo OPENT zevende winkel IN Amsterdam

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Pieter Calandlaan 808 in Amsterdam Nieuw-West. Het is daarmee de zevende Jumbo winkel in Amsterdam. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 26 april om 12.00 uur haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 14 mei zijn inwoners van Nieuw-West en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service van Amsterdam.

Ondernemer Maik Schaffner en zijn vertrouwde winkelteam zijn klaar voor de overstap naar Jumbo: “Dit is een positieve stap voor ons winkelteam en voor onze klanten. Ik kijk er erg naar uit om hen straks kennis te laten maken met de nieuwe winkel. Het versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en (buitenlandse) kazen is echt het paradepaardje.”

De nieuwe winkel aan de Pieter Calandlaan is de grootste Jumbo winkel van Amsterdam. Klanten kunnen in de nieuwe winkel gebruik maken van een uniek zelfscan-systeem, waarmee men boodschappen zelf kan scannen. De ambachtelijke slagerij met eigen vakslager wordt behouden. Verder heeft de winkel onder andere een grote bloemenafdeling, een ruim tapasassortiment, een zelfschepdiepvries voor vis en een eigen slijterij. Met behulp van SafePay kan er straks ook bij de kassa’s geld worden opgenomen. Parkeren bij Jumbo De Aker is gratis.

Klant centraal

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is trots op de nieuwe winkel: “We kijken er naar uit om nog meer inwoners van Amsterdam kennis te laten maken met onze unieke Jumbo formule. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een zeer groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

7 Zekerheden

Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training.

Verhuispakket

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 winkel aan de Pieter Calandlaan kunnen vanaf woensdag 9 april beginnen met het sparen van Jumbo-verhuiszegels. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.