Buurtcamping Sloterpark bestaat 5 jaar!

Ook dit jaar is er weer de Buurtcamping Sloterpark. Voor de vijfde keer strijkt de Buurtcamping in het Sloterpark neer tijdens het eerste weekend van de zomervakantie. Om te ontspannen en met de pleerol onder je arm je buren beter te leren kennen.

Wat is de buurtcamping?

De Buurtcamping is een project voor en door de buurt waarmee we iedereen een vakantie in eigen park gunnen en buren elkaar beter willen leren laten kennen. Dit het liefst met een bonte mix van kampeerders, van jong tot oud, rijk of arm. Iedereen is welkom op de Buurtcamping en de buurtcamping is van iedereen.

Wat is de Buurtcamping zonder vrijwilligers?

Alle edities van de buurtcamping hebben we weten te realiseren met een club van 20 vrijwilligers. Met deze 5e en extra speciale editie kunnen we wel wat extra versterking gebruiken. We zoeken vrijwilligers om te helpen om het terrein te bouwen, tenten op te zetten en eitjes te bakken voor het ontbijt en andere klussen voor en tijdens de camping.

Sluit je aan als vrijwilliger bij de Buurtcamping Sloterpark en zorg dat mensen een onvergetelijke vakantie hebben in eigen park!

Vrijwilligersbijeenkomsten :

Voor de organisatie hebben we 4 vrijwilligersbijeenkomsten: 1 mei, 22 mei, 2 juni en 19 juni.

In werkgroepjes geven we samen de buurtcamping vorm.

Wil je meedoen? Stuur dat een mailtje naar Sloterpark@debuurtcamping.nl