Business Borrel Badhoevedorp in teken van 100 jaar Schiphol

Donderdag 10  november

Badhoevedorp. 100 jaar Schiphol: verleden, heden en toekomst. Dat is het thema van de derde businessborrel die de Business Club Badhoevedorp in dit jaar organiseert. Locatie: Dorint Airport Hotel Badhoevedorp. Datum 10 november, tijd: 18.00-21.00 uur.

De Business Borrel Badhoevedorp is bedoeld voor ondernemers uit de regio, maar niet alleen voor hen. Iedereen die geïnteresseerd is kennisuitwisseling, netwerken en de actuele regionale ontwikkelingen is van harte welkom.

Gezien de economische ontwikkelingen is het Schiphol-jubileum op 10 november een toepasselijk thema. In 100 jaar tijd is de luchthaven uitgegroeid van een klein landingsveld op een weiland tot een van de toonaangevende luchthavens op mondiaal niveau.  Een uniek verhaal dat het delen meer dan waard is. Vanaf 19.00 uur verzorgt de afdeling Corporate Affairs van de Luchthaven Schiphol daarover een presentatie met aansluitend gelegenheid tot gedachtewisseling. Gezien de impact van de luchthaven op de zowel zakelijke als private leefomgeving  voor iedereen die zich buur van Schiphol voelt, een onderwerp dat van groot belang is.

Het volledige programma: 18.00 uur ontvangst met een sandwich, 19.00 uur presentatie en discussie, daarna naborrelen met een hapje. Einde programma omstreeks 21.00 uur.   .

Aanmelden: website Business Club Badhoevedorp: www.bcbadhoevedorp.nl