Burendag in Huis van de Wijk Nieuw Sloten

Op zaterdag 22 september is het nationale burendag. Het doel van deze dag is de buren te leren kennen, waardoor het gemakkelijker is iets voor elkaar te betekenen wanneer het even iets minder goed loopt. Alle actieve bewoners in het Huis van de Wijk België in Nieuw Sloten vinden dit heel belangrijk en organiseren daarom op die dag van 14.00 – 16.30 uur een open dag in hun Huis van de Wijk. Zij hopen dat veel bewoners uit de wijk langskomen.

Op die dag zullen veel groepen die actief zijn in het Huis van de Wijk laten zien wat zij daar doen. De ene groep danst, de andere is bezig met naailessen, de andere groep is juist daar om elkaar te ontmoeten of heeft een empowermenttraining. Er gebeurt van alles. Iedereen vindt het leuk dit te laten zien aan anderen in de buurt.

Al deze actieve groepen hopen dat veel andere bewoners ook langskomen en zich aansluiten. Dat kan op verschillende manieren:

–      Heeft u ook een leuk idee voor het Huis van de Wijk?

–      Wilt u zich graag inzetten voor uw mede wijkbewoners?

–      Wilt u uw mede wijkbewoners graag beter leren kennen?

–      Wilt u iets leren?

Komt u dan vooral langs. Misschien is dat wat u zoekt ook voor u mogelijk in het Huis van de Wijk. En ondertussen leg je leuke contacten met al die leuke buren die u wel eens ziet lopen, maar nog nooit heeft aangesproken.

Dus tot op zaterdag 22 september van 14.00 – 16.30 uur in Huis van de Wijk België  – Hageland 117/119 – Nieuw Sloten – 020 617 82 35 – belgie@impuls.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.