Bruisend jeugdzomerprogramma Talentenhuis 2014!

In de 1e en 2e week van de zomervakantie 2014 organiseert het Talentenhuis in Amsterdam Nieuw-West een jeugdzomerprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De Talentenschool, 4West en de Weekend Academie slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk een bruisend zomerprogramma in het Talentenhuis aan de Meer en Vaart 290 in Osdorp. Ook Circus Elleboog, de Natureluur, 1001Nachtkamp en sportbuurtwerk doen mee! Dit gezamenlijke jeugdzomer-initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal fondsen waaronder Stichting Boschuysen, Aedes Real Estate en Stichting Zonnige Jeugd.

 

Bruisen jeugdprogramma

Bruisen jeugdprogramma

Activiteitenweek
Van maandag 7 t/m vrijdag 11 juli kunnen 100 kinderen van 6 t/m 12 jaar vijf dagen lang meedoen van 12-17 uur aan een carroussel van Talentenhuisactiviteiten, waaronder sport&spel, natuur&varen, theater, atelier, dans en circus.

Kosten voor 5 dagen: € 40,- / € 20,- met stadspas. Extra kortingen/betaalafspraken mogelijk via doorverwijzers (school, maatschappelijk werk, Samen Doen, etc). Je doet alle vijf de dagen mee en wordt ingedeeld in een leeftijdsgroep met een vaste juf/meester die jou en jouw groep overal naartoe begeleid en meedoet!

Aanmelden: vraag binnen bij het Talentenhuis een inschrijfformulier of kijk op www.talentenhuisnieuwwest.nl . Vragen? Bel: 020-3316046 (niet voor inschrijven, wel voor vragen!)

 

Kampweek 1001Nacht we houden rekening met de ramadan!!!

Van maandag 14 t/m vrijdag 18 juli kunnen 60 kinderen van 8 t/m 12 jaar 5 dagen mee op 1001-nachtkamp.

‘We hebben een prachtige locatie in de bossen van Leusden, waar we vanaf het Talentenhuis per bus naartoe rijden. We gaan kamperen, met 6 kinderen en een begeleider per tent, de jongens apart van de meisjes. Het team bestaat uit medewerkers/vrijwilligers van 4West, het VoorUitProject, de Weekend Academie en ervaren activiteitenbegeleiders van het 1001Nachtkamp, veelal met een theaterachtergrond, allen met VOG. Tijdens het kamp leef je 5 dagen lang in een andere wereld. Je verveelt je geen moment. Er is een verhaal met een ontknoping, personages en mysteries. Je bent de hele dag buiten,´s avonds kijk je naar de kampsoap,  speel je zelf mee of maak je muziek bij het kampvuur. Overdag is er programma met workshops zoals toneel, muziek maken, koken, schilderen en dans en we doen ook echte kampspelen zoals het douanespel en vlaggenroof. De maaltijden zijn gezamenlijk, na de lunch is er ‘rust’ en je hebt om beurten corvee. We houden rekening met kinderen die geheel of een beetje meedoen met de ramadan. Kosten voor 5 dagen all in: € 225,- of € 50,- met stadspas. Er is ruimte voor extra korting/betaalafspraken via doorverwijzers (school, maatschappelijk werk, Samen Doen, etc).

Aanmelden: vraag binnen bij het Talentenhuis een inschrijfformulier, of kijk op www.talentenhuisnieuwwest.nl of www.kinderkamp1001nacht.nl . Vragen? Bel: 020-3316046 (niet voor inschrijven, wel voor vragen!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.