Brilservice Amsterdam Sloten en Badhoevedorp naar EyeCare Brilservice

Met trots informeren wij je over de uitbreiding van de naam en het nieuwe logo van Brilservice. Met ingang van heden zullen Brilservice Amsterdam Sloten en Brilservice Badhoevedorp verder gaan onder de naam EyeCare Brilservice. De veranderingen zijn te herkennen aan de prachtige nieuwe gevelsigning en de nieuwe materialen in de winkel.

In een sterk veranderende markt is het belangrijk om duidelijk te zijn over waar je voor staat als merk. Met de naam “EyeCare Brilservice” willen we nog beter laten zien, waar we voor staan: Persoonlijke oogzorg door deskundige professionals.

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen, brillenglazen, zonnebrillen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare allemaal kan bieden. Eran van Deyl in Amsterdam Sloten en Matthijs Dorreboom in Badhoevedorp en hun team laten je graag kennismaken met EyeCare.