BP Zwart hoofdsponsor van het Stratengolf door Badhoevedorp

Het 2e Statengolftoernooi door Badhoevedorp heeft een hoofdsponsor gevonden.

BP Zwart Tank- en Autowascentrum heeft zijn naam aan het toernooi verbonden.

Op zondag 30 september zal dit evenement gaan plaats vinden en wordt georganiseerd door de Winkeliersvereniging, Ondernemers Sociëteit en Lions.

Het thema zal weer zijn, VAN BADHOEVEDORP VOOR BADHOEVEDORP.

De organisatie kan nu al vermelden dat er ongeveer 27 teams zich hebben aangemeld om weer te gaan golfen door Badhoevedorp. De 18 holes zijn hier en daar aangepast zodat de “korte” holes aan de Delleartlaan en de Zwaluwstraat zijn vervangen door holes bij de Plesmanlaan en Atletiekbaan.

Er is nog wel beperkt plaats voor teams en sponsors die een hole willen adopteren en hun bedrijf willen presenteren en te promoten. Bij voorbeeld de visboer kan een haringkar plaatsen bij de betreffende hole en een harinkje met een korenwijn aanbieden. Er mag een party tent bij de hole geplaatst worden. Ook voor de individu zijn er nog beperkt inschrijf mogelijkheden, dus wie snel reageert, maakt nog kans op deelname aan dit onvergetelijke festijn. (informatie zie telefoonnrs.)

De start van het evenement is weer vanaf de Tennis Vereniging Badhoevedorp en is tevens de 19e hole waar u wordt ontvangen met een glaasje Prosecco die door de pachter wordt aangeboden. Tevens zullen de prijzen van het BP Zwart Stratengolftoernooi tijdens het buffet worden uitgereikt. Ook zal er een loterij en een veiling plaats vinden met zeer aantrekkelijke kavels.

Het enige waar we als organisatie geen vat op hebben is het WEER, maar we gaan er vanuit dat het een mooie en zonnige dag gaat worden.

De organisatie heeft al de medewerking van Sportvereniging KOMBIJ, WAALWEAR Kids, Lexpoint, Golfclub Houtrak en Aukje Wester (EHBO). Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning geven op deze onvergetelijke dag.

Namens de organisatie van het BP Zwart Stratengolftoernooi kunt u ook een bijdrage leveren door niet alleen een storting te doen voor het goede doel, maar ook mee te werken om uw auto niet te dicht bij de speelvelden (holes) te zetten.

Eventuele financiële bijdrage kunt u overmaken naar rekening ABN-AMRO Bank 477554741 t.n.v. WVB (Winkeliers Vereniging Badhoevedorp).  De holes waar men rekening moet houden met geparkeerde auto’s zijn; Groenezoom, Plesmanlaan en Gen. Snijdersplansoen. De bewoners die direct aan de holes liggen zullen een brief ontvangen met de juiste informatie. Wilt u meer informatie over het BP Zwart Stratengolftoernooi dan kunt u contact op nemen met onderstaande telefoonnummers. H. Jagtman 06-51500271, W. Eweg 06-53458835, D. van Beusekom 06-21206853.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.