Bouwen aan de Toekomst!

Knutsel-alles-mag-middag voor kinderen met als thema De Toekomst van Nieuw-West!

In de openbare bibliotheek van Slotermeer en Osdorp bouwen eind juli en begin augustus kinderen aan de toekomst van Nieuw-West. De jonge bewoners van het stadsdeel worden uitgenodigd om de toekomst van hun buurt in Nieuw-West creatief met knipsels en kleuren te verbeelden.

De knutselmiddagen worden georganiseerd in het kader van het stadsdeelproject visieproject ‘De Toekomst van Nieuw-West’. Een project waarbij met verschillende participatieinitiatieven de stadsdeelbewoners en -gebruikers aan de tand worden gevoeld over hoe het ideale stadsdeel er over 30 jaar uit moet zien (nieuwwest.amsterdam.nl/toekomst).

Ook de jeugd wordt hierbij niet overgeslagen. Door het knutselen en bouwen van toekomsthuizen geven de aanstormende Nieuwwesters vorm aan hun eigen toekomstdromen. Zien de jonge bewoners rustige parken waar ze kunnen spelen, of juist gezellige drukte met veel andere kinderen? Wonen ze liever in een huisje met tuin, of liever in een flat met een groen speelveld? We gaan het zien!

Tijdens de knutselmiddag wordt gestart met een blanco kartonnen huis die ‘carte blanche’ met tekenen, plakken, knippen et cetera compleet naar eigen smaak is vorm te geven.

Kinderen hoeven zich voor de activiteit niet vooraf aan te melden.Ouders zijn uiteraard van harte welkom en kunnen ook ideeën kwijt over de toekomst van Nieuw-West. Ze hoeven daarvoor niet mee te knutselen, maar natuurlijk mag dat wel!

Waar:      25 juli:         Bibliotheek Slotermeer 15.00 – 17.00
8 augustus: Bibliotheek Osdorp      15.00 – 17.00

Voor wie: alle kinderen tussen 5-15 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.