Bouw The Amsterdam Style Outlets vordert gestaag

Op dit moment worden de contouren en de verschillende bouwstijlen goed zichtbaar van The Amsterdam Style Outlets in Halfweg. Een blik vanaf de zesde etage vanuit het kantoor van ontwikkelaar Neinver laat zien dat de diverse winkelunits al goed herkenbaar zijn.

Foto: Peter Vreeswijk

The Style Outlets wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op slechts 8 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Het outletcentrum is gelegen in een van de snelst groeiende gebieden van Nederland; de Randstad en op het moderne Sugar City terrein.

De architectuur bevat elementen die lijken op oude fabrieksgebouwen. Doordat het outletcentrum gebouwd wordt op palen en aan het water ligt, lijkt het centrum vrijwel uit het water op te rijzen. Een duidelijke verwijzing naar de traditionele Amsterdamse architectuur.

De opening van het outletcentrum staat gepland voor herfst 2020. De ongeveer 115 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. Daarnaast biedt het centrum straks een aantrekkelijk aanbod van extra diensten in een gastvrije omgeving.  Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met de hele familie.