Bouw appartementencomplex in Zwanenburg

Binnenkort zal er in opdracht van AKM Reales worden gestart met de bouw van een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Zwanenburg.

Wonen hier betekent dat u ruim 110m2 gelijkvloers woongenot tot uw beschikking heeft in een nieuw, energiezuinig en comfortabel appartement.

De appartementen zullen worden voorzien van een keuken die u kunt aanpassen naar eigen wens, fraai sanitair, een berging en een eigen parkeerplaats. Een aantal appartementen heeft een balkon, maar bijvoorbeeld de appartementen op de begane grond hebben een fraai terras van circa 30m2.

Letterlijk om de hoek vindt u veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Hartstikke leuk toch om ‘s morgens een vers broodje te halen als u opstaat en ook nog een mooi boeket bloemen mee kunt nemen op weg terug naar huis. Heerlijk direct vanuit het appartement een wandeling te maken in Park Zwanenburg of op de fiets richting recreatiegebied Spaarnwoude of de stad.

Liever met de trein? Ook dat is geen probleem, via station Halfweg-Zwanenburg staat u binnen 10 minuten in Amsterdam of Haarlem.

Aan de overzijde van de Ringvaart ligt de voormalige suikerfabriek. Dit terrein wordt momenteel omgetoverd tot bruisende plek voor kantoor, horeca, hotel, supermarkt en het nieuwste outletcentrum van Nederland.

Kortom, wonen in een heel leuk appartement, in een dorp dat zeer gunstig is gelegen en daardoor een diversiteit aan mogelijkheden biedt om heerlijk te leven.

Zou u ook graag hier komen wonen? Er zijn er nog enkele appartmenten beschikbaar!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de verkopende makelaars en verwijzen wij graag naar de advertentie elders in deze krant.