Boutique Studio Present is 10 april aanwezig op de paranormale beurs te Hoofddorp.

Na twee succesvolle beurzen in Badhoevedorp, wordt de beurs eenmalig verschoven naar Hoofddorp en zal ook groter zijn als in het Dorpshuis maar wel in een ongedwongen sfeer.

De bekende handlezeres Linda Eweg en de drukbezochte mediums Eva Slootemaker en Sonja v. der Linden kun je op de beurs vinden en raadplegen. De overige deelnemers werken met verschillende handvaten om jouw een goede reading te geven en jouw van advies te mogen voorzien. Zo zijn er deelnemers die werken d.mv. psychometrie, runen stenen, sjamanisme, kaarten etc.

Er zijn net als voorgaande keren, wederom verkoopstands, waaronder Studio Present vanuit Zwanenburg. Zij komen met hun eigentijdse lente, hippe, voor elke vrouw wat wils, kleding. Tevens kunt je op je gemak rondsnuffelen bij de kraam van Bert die kaarten, beeldjes, dromenvangers verkoopt, je verdiepen in de mooie edelstenen van Petrouchka en je vergapen aan de leuke, zeer betaalbare sieraden van Kim.

Zoals voorgaande keren zijn er nu ook lezingen met interessante onderwerpen, zoals de kracht van de gedachte, psychometrie, lenormand kaarten en sjamanische.

Wil je weten hoe wierook gemaakt wordt en wil je vooral zelf hier aan deelnemen dan kan je de workshop volgen van Betty. Zij geeft al lange tijd op een boeiende manier deze workshop. Voor deze workshop van een uur vraagt zij het minimale bedrag van 12,50 en kan je je eigengemaakte wierook meenemen.

Voor de tijden kan je kijken op facebook bij MooySpirit Centrum.

Al met al valt er veel te doen, te kijken, te beleven, te ondervinden op deze beurs. Wil je onderwijl even bijpraten met een kopje koffie en wat eten dan kan dat. Wil je met je kinderen komen maar wil je even alleen naar een consult, dan is er een kinderhoek en houden wij een oogje in het zeil.  De deuren gaan open om 11.00.  en wij sluiten om 17.30. Kom niet te laat want de dag is zo om.

De entree is 5 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Kom je met 4 personen of meer dan is de entree 4 euro.

Adres Event Centrum Fokker

Ijweg 1094

2133 MH Hoofddorp