BOOT Nieuw-West is verhuisd

De Buurtwinkel voor Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling (BOOT) Nieuw-West is afgelopen zomer verhuisd. In samenwerking met stadsdeel Nieuw-West en Eigen Haard hebben we onze intrek genomen in de oude praktijk voor podologie op de Bernard Loderstraat 39-41.
De spreekuren zijn vanaf september weer van start gegaan. Al meteen wisten veel buurtbewoners de nieuwe locatie te vinden. Elke dinsdag- en donderdagmiddag (van 13:00 tot 17:00) kunnen buurtbewoners binnen lopen met juridische, maatschappelijke en financiële vragen.
Schoolwerkondersteuning gaat eind oktober weer van start in verschillende buurthuizen en scholen. Momenteel zijn de coördinatoren druk bezig om de leerlingen te plaatsen. Wanneer ouders geïnteresseerd zijn om deel te nemen, kunnen zij mailen naar swo@hva.nl. Let op: voor dit programma is een (lange) wachtlijst.

Tevens gaat het programma de Keukentafel voor de tweede keer van start. Bij dit programma gaan studenten naar gezinnen thuis om met het hele gezin een thuis-leeromgeving te creëren. Meer informatie over dit programma? Dan kan je een email sturen naar keukentafel@hva.nl.

Kom je eens binnen lopen voor een kopje koffie of meer informatie over onze programma’s? Wees welkom! Voor meer informatie en foto’s, zie: hva.nl/boot.