Boom klassieke kinderkamers absolute aanwinst voor Halfweg

siteDSC03256Op de Haarlemmerstraatweg in Halfweg  kunt u sinds afgelopen zaterdag terecht voor een baby- en of kinderkamer. Twee maanden lang is er heel hard gewerkt aan de complete renovatie om de geplande openingsdatum van 1 juni te halen. Eigenaresse Semra is blij verrast dat het allemaal gelukt is en het pand precies zo geworden is als zij voor ogen had.

Door  Rita Bergman

Semra heeft bij haar vader in de zaak gewerkt (Vos rijwielen) waar zij zich vooral bezig hield met de verkoop van kinderfietsen. Daarna heeft zij een aantal jaar als juffrouw op een basisschool gewerkt waar zij les gaf aan de eerste en tweede groepen . Na de geboorte van haar dochter kwam zij erachter dat een kinderkamer zoals zij die graag wilde hebben moeilijk in Nederland te vinden was of dat deze erg duur was. Via internet heeft zij toen een kinderkamer op de kop weten te tikken en deze geheel opgeknapt naar haar eigen wensen. Het idee om een bedrijf op te zetten in klassieke kinderkamers en accessoires was geboren.  Semra heeft toen een webshop opgezet, met een opgeknapte loods in Vijfhuizen die fungeerde als showroom waar klanten op afspraak naar toe konden komen om de meubels te bezichtigen. Door het grote aanbod en de zo laag mogelijke prijzen (kortingen van minimaal 15%) was er vrijwel direct een grote aanloop. Door deze grote belangstelling en de vele vraag naar klassieke kindermeubels werd het Semra al snel duidelijk dat er behoefte is aan een showroom die vijf dagen per week open is en waar aanstaande ouders op hun gemak rond kunnen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is.  Het nieuwe pand is werkelijk schitterend geworden. Door het gebruik van veelal lichte kleuren en mede door de grootte van de showroom, maar liefst 300m² vloeroppervlakte, komen de vele kinderkamers prachtig tot hun recht. Semra is er dan ook terecht trots op dat het zo mooi geworden is.

Bij Boom klassieke kinderkamers kunt u o.a. merken vinden als Klasiq, Bopita, J.S. Dreams en Opsetims. Semra heeft niet alleen bewust voor deze merken gekozen door de veelal ronde en klassieke vormen die deze zo bijzonder maken maar ook door de zachte, rustige harmonieuze pasteltinten die zo aanspreken. “Niet de veel verkochte standaard moderne kinderkamers maar juist de exclusieve, romantische, klassieke modellen wil ik onder de aandacht brengen”, aldus de enthousiaste eigenaresse, “diegenen die hier van houden kunnen bij ons hun hart ophalen. En dat allemaal tegen flink concurrerende prijzen”. De leuke en aparte accessoires die u in de showroom tegenkomt haalt Semra uit diverse landen zoals Nederland, Duitsland, België en Spanje. Wat Boom ook zeer uniek maakt is de gratis levering van alle producten en de gratis montageservice vanaf 750,- euro. Uitgezonderd het merk Klasiq, hierbij is deze service ALTIJD GRATIS. De meeste modellen in de showroom zijn direct uit voorraad leverbaar! Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.30 en donderdag koopavond 19-00-21.00 uur.  Online 24 uur per dag! Voor alle aankopen in de maand juni krijgt u als kennismakingsactie 20% korting op de adviesprijs. En of het nog niet genoeg is krijgt u er ook nog een gratis Happy Horse Konijn t.w.v. 12,95 bij!

De showroom is gevestigd aan de Haarlemmerstraatweg 57C te Halfweg. Naast SugarCity en op 3 minuten loopafstand van station Halfweg. Het telefoonnummer is 020-889055. Op de site www.boomklassiekekinderkamers.nl kunt u een kijkje nemen wat er zoal te koop is, maar daar kunt u ook eventueel direct een aankoop doen!

Dus wordt uw STAMBOOM binnenkort uitgebreid of is uw zoon of dochter zijn babybedje ontgroeid? Het team van Boom klassieke kinderkamers heet u van harte welkom en geeft u desgewenst het nodige advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.