Bonte Avond in De Meervaart

Tijdens de kerstvakantie opent De Meervaart haar deuren en nodigt u van harte uit om de donkerste dagen van het jaar gezamenlijk te beleven. Theatermaker Pieter Tiddens en de talenten uit Nieuw-West ontvangen u graag op één van Bonte Avonden of Middagen.

foto: Joke Schot

Breakdance, spoken word, vuurspuwen of kung fu; alle talenten komen aan bod tijdens de Bonte Avond. Pieter Tiddens, een live-band en jong en oud talent uit Nieuw-West maken samen een wervelende show waarvan u onder genot van een hapje en drankje kunt genieten. Elke dag een nieuw programma, elke dag andere acts.

Zaterdag 29 december Opa en oma dag

Op zaterdag 29 december organiseert het theater een speciale opa en oma dag! Opa of oma’s die samen met hun kleinkind (tot 12 jaar) naar de voorstelling willen, krijgen gratis toegang tot de Bonte Avond. Let op: één opa/oma vrijkaart per kind beschikbaar.

Familieticket

We gaan op weg naar het nieuwe jaar, niet alleen, maar met elkaar! Bestel het familieticket en krijg toegang voor vier personen voor slechts 30 euro (i.p.v. 40 euro). De familietickets zijn beschikbaar voor alle speeldata van de Bonte Avond en verkrijgbaar aan de kassa van De Meervaart.

 

Losse kaarten zijn verkrijgbaar via www.meervaart.nl of aan de kassa.

 

Speeldata en tijden:

Zaterdag 22 december 19:30 uur

Zondag 23 december 15:00 uur

Maandag 24 december 15:00 uur

Woensdag 26 december 15:00 uur

Donderdag 27 december 19:30 uur

Vrijdag 28 december 19:30 uur

Zaterdag 29 december 19:30 uur

Zondag 30 december 15:00 uur