Boekhandel Jaspers vroeg open voor nieuwe Harry Potter

Vertaling ‘Harry Potter and the Cursed Child’ verschijnt 19 november

J.K. Rowling kon toch nog geen afscheid van Harry Potter nemen en schreef een nieuw verhaal in de vorm van een script voor een toneelstuk dat ook eind juli in premier ging in London’s West End. De recensies van het toneelscript waren zeer lovend. Aanstaande zaterdag 19 november verschijnt eindelijk de Nederlandse vertaling.

Over het boek/toneelstuk: Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader is van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Voor de echte Harry Potter fans, die het hele weekend in het boek willen duiken, gaat Boekhandel Jaspers aanstaande zaterdag een uur eerder open. Vanaf 8 uur is de winkel open en worden de vroege vogels getrakteerd op verse croissants en koffie! Het boek is door Boekhandel Jaspers ruim ingekocht, maar reserveren kan natuurlijk altijd.