Boekhandel Jaspers pakt uit op de Jaarmarkt Badhoevedorp

Boekhandel Jaspers heeft dit jaar voor de jaarmarkt weer diverse grote aanbiedingen. Inmiddels traditioneel geeft de boekhandel bij aankoop van een nieuwe schoolagenda op de jaarmarkt een mooi cadeau weg. Of beter gezegd cadeaus. Koop je een schoolagenda dan krijg je daar een grote kubusgum, een geodriehoek en een Stabilo pen bij! Deze actie geld echt alleen voor de jaarmarkt en op=op.

Ook daarnaast heeft Jaspers naast opruimingsboeken vooral echte acties, die speciaal zijn ingekocht voor de jaarmarkt. Wat te denken van Castelijn & Beerens portemonnees, billfolds en creditcardmapjes met 50% korting. Bent u aan een nieuwe portemonnee toe dan weet u waar u naartoe moet! En een schrijfmap van Castelijn & Beerens van € 163,50 voor € 69,95. En ook in de lederwaren van het merk Succes is er een mooie actie. Alle creditcardmapjes en portemonnees kosten op de jaarmarkt maar € 5,- in plaats van € 19,95. Van het inmiddels in Badhoevedorp en omstreken goed bekende pennenmerk Platignum is er een actie met de vrolijk gekleurde Carnaby Street ballpoint. Deze kost op de jaarmarkt maar € 4,95 in plaats van € 8,95 en Boekhandel Jaspers graveert daar naar wens gratis een naam in. Tip voor grotere aantallen voor scholen en relatiegeschenken; sla uw slag!

Voor liefhebbers van mooie fotoboeken tot slot is er ook nog een bijzondere aanbieding. Het best verkochte fotoboek van de afgelopen jaren kost die dag maar € 37,50 in plaats van € 49,95. Het gaat om de compacte editie van Before they pass away. In dit schitterende fotoboek heeft fotograaf Jimmy Nelson wereldwijd allerlei bevolkingsgroepen vereeuwigd die er mogelijk over tien of twintig jaar niet meer zijn. Een prachtig cadeau voor vaderdag!