Boekenweek in Nieuw-West met twee boekenweekgeschenken en twee boekenballetjes

Op vrijdag 9 maart worden er maar liefst twee boekenweekgeschenken in Nieuw-West gepresenteerd en twee boekenballetjes. In boekhandel Meck&Holt en in het Van Eesteren Paviljoen.

Boekenweekgeschenk en boekenbal(letje) bij boekhandel Meck&Holt                                                                                                                                                                                                         Om 19.30 uur neemt Ronald Mauer, dagelijks lid Nieuw-West, in boekhandel Meck&Holt het boekenweekgeschenk ‘Nieuw-West Side Stories’ in ontvangst. Veertien schrijvers uit Nieuw-West met een voorwoord van portefeuillehouder Kunst & Cultuur, Ronald Mauer, sieren het boek. Het gaat over Nieuw-West toen en nu. Aansluitend is er een Boekenballetje.

Adres: Tussen Meer 46-48, tel: 020-6193168

 

Boekenweekgeschenk en boekenbal(letje) bij het Van Eesteren Paviljoen                                                                                                                                                                                                                                                          Om 16.30 uur worden in het Van Eesteren Paviljoen de eerste exemplaren van ‘Tussen Andreasplein en Zwarte Pad’ uitgereikt door David Endt en Leo Willemse. Het boek is geschreven door twintig auteurs uit Nieuw-West. Ook geven Robert Eksteen, Def P, Cathelijn Schilder en K. Schippers acte de préséance. Muzikaal wordt het feestje omlijst door Jan-Paul Spaendonk.

Adres: Noordzijde 31, tel: 020-4471857