Bloemsierkunst Jan van der Voort siert winkelcentrum Dukaat

Al bijna 15 jaar zit Jan van der Voort met zijn bloemen-, planten en woonaccessoire winkel in winkelcentrum Dukaat. Hij runt deze zaak met veel passie en enthousiasme voor het vak wat in de winkel ook zeer zeker terug te zien is. Naast de mooie en vaak bijzondere snijbloemen, al dan niet mooi gebonden in een boeket, vind je tafels vol met de meest uiteenlopende woonaccessoires ,sfeerproducten en hebbedingetjes wat de winkel zeker een bezoekje waard maakt, ook al heeft u niet direct iets nodig!

 

Samen met vaste medewerkster Anneke, die al 12,5 jaar bij Jan in dienst is, worden hier de mooiste creaties naar eigen wensen gemaakt. Of het nu gaat om een boeket, een rouwarrangement, waar Bloemsierkunst Jan vd Voort bekend om staat, of om een bloemstuk voor een speciale gelegenheid, alles wordt met veel liefde gemaakt. “De klanten laten ook regelmatig weten hoe tevreden ze zijn en dat is toch een bekroning op je werk”. Het motiveert om vooral door te gaan en dat zijn we ook zeker van plan. aldus Jan. Er zijn volgens Jan en Anneke 3 dingen heel belangrijk, klantvriendelijkheid, service en kwaliteit en dat is waar alles hier om draait.

 

Niet alleen mensen van uit de buurt en omstreken komen bij Jan, zelfs de mensen die verhuist zijn naar een andere stad komen hier nog steeds terug wanneer ze iets speciaals nodig hebben. Ook voor de vele, bijzondere en leuke woonaccessoires en cadeauartikelen weten ze de weg naar de winkel van Jan te vinden. Vooral in deze tijd van het jaar is het reuze gezellig en sfeervol in de bloemenzaak op de Pieter Calandlaan. Kerstartikelen prijken op de tafels en de schitterend versierde kerstboom in de winkel is een plaatje om te zien. Naast de vele kerstdecoraties vind je hier ook leuke cadeauartikelen voor een geboorte, aparte lieve cadeautjes om kersverse ouders mee te verrassen, leuke kleine vaasjes al dan niet opgemaakt met een lief klein boeketje, de mooiste kaarsenkandelaars, en een grote hit van dit moment, de nieuwe lijn geurzakjes en geurkaarsjes. Deze laatste zijn heel leuk om iemand te geven maar ook heerlijk om zelf thuis neer te zetten. Misschien een tip voor de aankomende feestdagen?

 

Bloemsierkunst Jan van der Voort staat 6 dagen per week voor u klaar en nodigt u uit om gezellig een kijkje in de winkel te komen nemen om te zien wat zij u allemaal te bieden hebben. Tot snel.

 

Bloemsierkunst Jan van der Voort

Pieter Calandlaan 786, Tel: 020-6673301

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur