Blijk van waardering

Het grote Valentijns hart wat als Valentijns groet op de moestuinen in het centrum van Badhoevedorp heeft gestaan. ( Heeft de Westerpost ook een leuk artikel over geschreven)

Dat grote hart heb ik met een elektra generator op een steekwagentje met Ernie als standaard gemonteerd en Ernie ook als woord voerder gebruikt (anders had ik in korte tijd een constructie moeten maken).

Het geheel heb ik afgelopen donderdag verlicht achter mijn fiets door Badhoevedorp gereden en als blijk van waardering voor de dokters, verpleegkundigen en helpers verlicht bij verzorgingshuis de Meerwende in Badhoevedorp ‘s avonds neergezet.

Een hartelijke groet Ben Pouw 0637256944

Blijk van waardering

Het grote Valentijns hart wat als Valentijns groet op de moestuinen in het centrum van Badhoevedorp heeft gestaan. ( Heeft de Westerpost ook een leuk artikel over geschreven)

Dat grote hart heb ik met een elektra generator op een steekwagentje met Ernie als standaard gemonteerd en Ernie ook als woord voerder gebruikt (anders had ik in korte tijd een constructie moeten maken).

Het geheel heb ik afgelopen donderdag verlicht achter mijn fiets door Badhoevedorp gereden en als blijk van waardering voor de dokters, verpleegkundigen en helpers verlicht bij verzorgingshuis de Meerwende in Badhoevedorp ‘s avonds neergezet.

Een hartelijke groet Ben Pouw 0637256944