Bitterballentoernooi in de Wildenhorst 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord Sport
De Wildenhorst Map

Zoals elk jaar organiseert Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp beginnende en ervaren rolstoeltennissers en tennissers uit om mee te doen  aan het Bitterballentoernooi op zaterdag 3 november van 19.00 tot ± 23.00 uur in Sportcentrum de Wildenhorst te Badhoevedorp.

We proberen iedereen 3 wedstrijden van ± 40 minuten te laten spelen, waarbij  een valide tennisser samen met een rolstoeltennisser  dubbelt tegen een andere loper/rollercombinatie.  Het is een gezelligheidstoernooi waarbij niet de winst van de partij voorop staat, maar de gezelligheid en het spelen van een leuk potje tennis waarbij elke speler aan bod komt.  Vrienden, familie en andere geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Geef duidelijk aan met wie je wilt tennissen en welke speelsterkte je hebt, zodat wij een leuke indeling kunnen maken. Heb je geen dubbelpartner, maar wil je wel meedoen. Neem dan contact met ons op. Als je minder partijen wilt spelen dan horen we dat graag van je zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het indelen.

Je kunt je opgeven via www.rolstoeltennisbadhoevedorp.nl vóór zaterdag 27 oktober. Voor verdere informatie en inschrijving kun je terecht bij Andrea Bakker en Petra Storm. Bij deelname graag om  18.30 uur aanwezig zijn in sportcentrum De Wildenhorst, Sloterweg 301 Badhoevedorp. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden en na afloop kan onder het genot van een gratis drankje en de beroemde bitterballen nog even gezellig nagepraat worden.