Bingoteam Badhoevedorp/Dorpshuis

Wat geweest is…..

Wij hebben een bijzonder geslaagde Sinterklaas bingo achter de rug op 2 december j.l. waarvan ruim 90 deelnemers ruimschoots hebben genoten.  In de sfeervol aangeklede zaal van het dorpshuis aan de Snelliuslaan zat de sfeer er al heel snel in mede dank zij alle deelnemers die echt waren binnen gekomen met de gedachte:” he, zin in een gezellige middag !”

Met die gedachte ben je bij het bingoteam aan het juiste adres, de gemoedelijke en dikwijls humorvolle wijze van spelleiding ging er in als koek evenals de gratis uitgedeelde speculaasjes trouwens.

Uit de  reactie van de deelnemers bleek dat het bingo team heel goed in haar bedoelingen is geslaagd.

Wat komen gaat…:

Gelet op ervaringen van 2 december kunnen wij er van verzekerd zijn dat het ook op 16 december aanstaande  weer heel gezellig gaat worden. Nog nooit op een bingo middag in het dorpshuis geweest…?, beloof jezelf nu beens een gezellige middag, gun het jezelf !, kom alles proeven wat u wordt aangeboden op 16 december en heel speciaal de SFEER!    Voor 3 euro’tjes per speelplankje een hele middag gezelligheid en…misschien ook nog wel een leuke prijs winnen.

16 december dus, aanvang 13.30 uur . zaal open: 12.45 uur