Bij koopcentrum Akerpoort krijgen parkeerders geld cadeau

Amsterdam, 22 oktober 2014 – Wie dinsdag 28 of woensdag 29 oktober met de auto naar Koopcentrum Akerpoort in Osdorp komt, krijgt al meteen bij binnenkomst een cadeautje. Iedere automobilist die het parkeergebouw naar boven inrijdt om een bezoek te brengen aan één van de megastores, ontvangt direct een euro. Handje contantje.

Koopcentrum Akerpoort heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de populairste winkelbestemmingen van Amsterdam en wijde omtrek. Niet zo verwonderlijk, want in Akerpoort zijn niet alleen megastores van diverse grote winkelbedrijven te vinden, maar is ook volop parkeergelegenheid voorhanden. Helemaal gratis.

Een andere succesfactor is de grote variatie aan megastores. Of je nu komt voor een scherp geprijsde flatscreen, een jeans van een topmerk, een trendy sportoutfit of een handig huishoudhulpje: het is in Koopcentrum Akerpoort allemaal te vinden. One stop shopping dus, en dat ook nog eens voor messcherpe prijzen. Megastores die in Akerpoort gevestigd zijn, zijn onder andere Action, G-Star, Jumper, Just Brands, Media Markt, Nike, Praxis en Toys XL, En voor een kop koffie of een lekkere lunch kun je bij Subway prima terecht.

Om een bezoek aan Akerpoort nog aantrekkelijker te maken, begint een bezoek niet met betalen voor parkeren, maar met ontvangen. De bestuurder van elke auto die het parkeergebouw van het koopcentrum naar boven inrijdt, krijgt daar meteen een euro. En dat is mooi meegenomen!

Koopcentrum Akerpoort is gevestigd aan de Ookmeerweg 400 in Amsterdam en is vanaf de ringweg A10 en de snelweg A9 snel en gemakkelijk bereikbaar.

www.facebook.com/akerpoort