Bij BOB Autowas gaat het dak eraf!

Landelijke wasstraatketen lanceert bijzondere campagne

Vanaf 1 december is een unieke actie gelanceerd. Bij BOB Autowas gaat het dak er letterlijk helemaal af. 4 maanden lang maakt iedere klant kans op het winnen van een nieuwe MINI Cabrio ter waarde van 25.000 euro en tevens maken zij elke maand kans op een 3,2 of 1 jarig onbeperkt abonnement

En dat niet alleen… Om de actie nog extra te ondersteunen biedt BOB Autowas een unieke experience: iedereen die het wil kan met een speciale geprepareerde MINI Cabrio door de wasstraat! Geen dak en geen ramen. Alleen maar schuim en borstels! Uit onderzoek blijkt dat ‘met een cabrio door de wasstraat’ bij veel mensen hoog op hun bucketlist staat. Dus met het dak eraf geeft BOB Autowas iedereen de gelegenheid om deze geweldige ervaring mee te maken.

Mark de Graaf, oprichter en directeur van BOB Autowas, lanceerde het idee al eens in zijn wasstraten in Curaçao. De actie werd een instant hit op het eiland en het filmpje ging de hele wereld over. “We merkten dat heel veel mensen dit in hun top tien van must do’s hebben staan. En wij vonden het een sterke activatie van onze eigen MINI Campagne. We hebben nu een paar tours gehad in het land en de reacties zijn echt overweldigend! Volwassenen, kinderen, vriendinnenclubjes, het maakt niet uit. Iedereen wil in die Mini zitten en iedereen gaat echt uit zijn dak. We zijn nu al bezig met plannen voor een speciale zomertournee” aldus Mark de Graaf.

Afgelopen zaterdag 7 januari deed de MINI On Tour de filialen van BOB Autowas in Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer aan. Ondanks de ijzige temperaturen en code Oranje, die was uitgegeven, weerhield dit de bezoekers niet en was de opkomst enorm. Velen beschouwden deze unieke ervaring als een Nieuwjaars duik en kwamen er vele voorbij in bad kledij maar ook zagen wij feestelijk verkleedde discogangers, Spiderman en Elza voorbij komen en allemaal trotseerden zij de kou, want koud was het! Eigenlijk was het winterse landschap op deze dag precies hetgeen wat het plaatje compleet maakte en voor mooie beelden zorgden.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de speciale Mini, die BOB Autowas heeft laten prepareren? De tour gaat volgende week zaterdag gewoon weer verder en zal de Mini de filialen van BOB Autowas in Amsterdam een bezoekje brengen. Via de facebookpagina kun je zien in welke plaatsen en op welke data en tijdstippen de Mini Tour bij jou in de buurt is. Kom dan vooral langs en ervaar de unieke experience van onze wasstraat. Natuurlijk zorgt BOB Autowas voor de veiligheid van iedere deelnemer en een speciaal team van medewerkers begeleidt deze wasstraatactie. Op www.bobautowas.nl staat meer informatie over de totale actie en de voorwaarden voor deelname. Dus bezoek vooral BOB Autowas en ga lekker uit je dak!

 

Amsterdam Sloterdijk 10:00-12:00 uur

Amsterdam Noord 14:00-16:00 uur