Bezoek deze week de bedrijfswagendagen bij Nieuwendijk!

Ondernemers die oog hebben voor kostenbesparing, kunnen deze week in hun agenda reserveren. Alleen nog deze week organiseren drie Nieuwendijk vestigingen de Renault Bedrijfswagendagen, waarbij het voordeel op een nieuwe bedrijfsauto hoog kan oplopen.

Kostenbesparing dient niet ten koste te gaan van kwaliteit en daar komt Renault Nieuwendijk aan tegemoet. De vestigingen in Aalsmeer, Hillegom en Lijnden zijn deze week speciaal ingericht voor de Renault bedrijfswagendagen. Ondernemers kunnen tijdelijk profiteren tot 25 procent korting op alle nieuwe Renault bedrijfswagens. Daarnaast profiteert de ondernemer van 0% rente op de Financial Lease!

De showrooms zijn tijdens de Bedrijfswagendagen ingericht met het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van bedrijfswagens. Van groot tot klein, met op- en ombouw, de bedrijfswagenlijn van Renault biedt maatwerk voor iedere ondernemer. Bovendien kunnen ondernemers kennis maken met de nieuwe Renault Trafic.

Tijdens de Bedrijfswagendagen is Nieuwendijk op de doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de vernieuwde Master, de gloednieuwe Trafic, de populaire Kangoo Express, de verrassend ruime Dacia Dokker VAN, het ZE gamma én wilt u profiteren van hoge kortingen? Bezoek dan deze week één van de vestigingen of kijk voor meer informatie op www.renault-nieuwendijk.nl