Bewonersavond over Regiegroep Osdorp West en De Aker

Sinds 1 januari 2013 oordeelt een groep buurtbewoners, bestaande uit mannen en vrouwen, over de toekenning van geld aan initiatieven uit de buurt. Zo’n zestig aanvragen werden in de loop van het jaar bij de regiegroep ingediend. De meeste daarvan kregen een toekenning.

Op maandag 13 januari doet de Regiegroep verslag over de werkzaamheden van bewonersinitiatieven uit Osdorp West en De Aker, die het afgelopen jaar zijn ingediend.Dit wordt op deze avond geïllustreerd door presentaties van een aantal initiatieven die in 2013 hebben plaats gevonden.

Tevens vindt de voordracht plaats van de groep mensen die in 2014 de Regiegroep vorm gaan geven. Aanwezige buurtbewoners op deze bewonersavond wordt gevraagd om de installatie van de voorgedragen regiegroepleden te bekrachtigen.

Om u te informeren over welke initiatieven in 2013 goedkeuring hebben gehad, bent u van harte welkom op maandag 13 januari om 19.30 uur in het Huis van de Wijk De Aker aan de Noorderakerweg nummer 2. Graag horen wij uw uitspraak over de nieuwe regiegroep.

Meer informatie over de bewonersavond is te verkrijgen bij:

Youssef Yaghdi

Telefoonnummer: 06-13199706

E-mail: youssef.yaghdi@impuls.nl

[codepeople-post-map] [dfads params=’groups=189&limit=1&orderby=random’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.