Bewonersavond in het teken van Bewonersinitiatief

Donderdag 20 maart zal de tweede bewonersavond van dit jaar plaatsvinden bij Huis van de Wijk NWM, ’t Blommetje. Tijdens deze avond krijgt men een presentatie over een nieuw initiatief die een groep bewoners graag wil realiseren en kunnen bewoners terugblikken op alle initiatieven die in 2013 uitgevoerd zijn.

Een groep bewoners wil heel graag het plan ‘Tuin van de Wijk’ gaan realiseren. Een omvangrijk plan waar een flink budget voor nodig is. Regiegroep NWM heeft de aanvraag al bekeken maar kan het gevraagde budget niet toekennen zonder andere bewoners de kans te geven kennis te nemen van het plan en hierover te stemmen. Een criterium van het Stadsdeel heeft dit kader gesteld.

Vorig jaar was dit criterium ook van toepassing maar per 1 januari is deze vanuit het Stadsdeel aangepast. De Regiegroep moet nog steeds een Bewonersavond realiseren zodat bewoners op de hoogte gesteld worden van plannen die meer dan €5.000,- subsidie nodig hebben. Bewoners krijgen een presentatie waarna men een stem kan uitbrengen. Met deze stem geeft men een advies aan de Regiegroep welke vervolgens een definitieve beslissing neemt. De uitslag van de bewonersavond is dus een advies aan de Regiegroep.

Donderdag 20 maart zijn de deuren open vanaf 19.00 uur om u als bewoners te ontvangen met koffie en thee. Het programma van de avond start om 19.30 uur. Wij hopen dat u gebruik maakt van deze mogelijkheid meer te horen over de initiatieven van 2013 en de presentatie komt bijwonen van het plan ‘Tuin van de Wijk’. Graag tot ziens op 20 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.