Bewezen Buik weg!-concept in Palestra

Met een strakke buik op het strand

De zomer komt eraan – voor je het weet is het zover! Voor veel mensen zijn goede voornemens nog steeds “voornemens” en niet omgezet naar daden. Het is echter nog niet te laat om op het strand een goed figuur te kunnen slaan. En dan niet met allerlei crashdiëten, maar op een gezonde manier met een bewezen succesvol concept: de Airpressure Bodyforming methode. Deze bestaat uit lichte conditietraining op gebruiksvriendelijke cardioapparatuur, het gebruik van de gepatenteerde „Slim Belly“ gordel en bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen.

Tot wel 8 centimeter minder omvang zijn al na 4 weken mogelijk. Lichte massage door middel van wisselende luchtdruk van de Slim Belly verbetert tijdens de training de doorbloeding bij de buik en verbetert daar vetverbranding en de stofwisseling. Ondertussen hebben al meer dan 500.000 mensen in heel Europa het revolutionaire afslankconcept getest.

Een onderzoek dat is uitgevoerd bij het Instituut voor medische en sportwetenschappelijk consulting IMSB Austria  („Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung“) bewijst de werking in getallen: bij de training met Slim Belly werd er 8 maal meer vetverbranding rond de heupen gemeten. Om te zorgen dat de missie „Met een strakke buik op het strand“ niet mislukt door ontbrekende motivatie, worden met alle deelnemers persoonlijke trainingsafspraken gemaakt. Bovendien wordt men door speciaal opgeleide medewerkers begeleid en gemotiveerd. Het programma duurt vier weken met 3 lichte conditietrainingen à 30-40 minuten per week.„De resultaten zijn sensationeel. Onze klanten zijn enthousiast, omdat ze precies daar afvallen waar ze dat in de zomer zeker graag willen: rond de buik!“, zegt Hein-Jan, eigenaar van Palestra Fitness Centre.

Palestra is één van de meer dan 900 licentiepartners in Europa, die het succesvolle afslankconcept aanbieden.

Om de resultaten van het IMSB wetenschappelijke onderzoek in de praktijk te bevestigen, worden wederom 100 testpersonen (m/v) uit Amsterdam gezocht. Het onderzoek duurt vier weken met 3 lichte conditietrainingen à 30-40 minuten met de Slim Belly. Bovendien ontvangt elke deelnemer bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen. Deelnamebijdrage: 19,90 euro/week

Meer informatie en aanmelden via: Palestra, Marius Bauerstraat 233 a&b, 1062 AK Amsterdam, 020-6150314, www.palestra-amsterdam.nl. Vijf weken Slim Belly voor slechts €79,60 i.p.v. €105,50 actie loopt tot 8 juli 2013.

Meer informatie over de Airpressure Bodyforming methode onder www.slim-belly.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.