Beweegochtend bij Zorgcentrum De Meerwende voor iedereen toegankelijk

Op donderdag 21 juli 2016 staat De Meerwende in Badhoevedorp in het teken van bewegen. In de ochtend staan er allerlei beweegactiviteiten op het programma voor 55+ers uit Badhoevedorp.

Op 21 juli zijn er van 10.00 uur tot 12.00 uur allerlei activiteiten op het gebied van bewegen. Sportservice Haarlemmermeer en fysiotherapiepraktijk “Back in Shape” verzorgen ook een deel van de activiteiten. In korte workshops van ongeveer 20 minuten kunt u deelnemen aan bijvoorbeeld een stevige work out op muziek, yoga om tot rust te komen en/of bewegen op een stoel. Daarnaast kunt u onder andere ook meedoen met tafeltennis, jeu de boules, biljart en elektronische spellen.

Sportservice Haarlemmermeer en De Meerwende geloven in de kracht van lichaamsbeweging en de positieve impact die het heeft op persoonlijk en sociaal vlak.

Een ieder uit Badhoevedorp is welkom om kosteloos deel te nemen aan deze activiteiten. Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat. Meedoen mag, maar komen kijken is natuurlijk ook goed. De onlangs geopende brasserie van De Meerwende is open voor wat lekkers en als u na afloop nog trek heeft, dan kunt u voor een lekker broodje ook in de brasserie terecht.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met De Meerwende op het telefoonnummer 020 6594155.