Bevrijdingsfestival Nieuw-West

Op 5 mei vieren we van 16:00 – 22:00 uur hét Bevrijdingsfestival in het Talentenhuis voor alle bewoners van Nieuw-West. Een festival met twee programma’s, verhalen over vrijheid en samen proeven en ondernemen. Een festival waar iedereen uit Nieuw-West kan luisteren naar verhalen van jongeren over vrijheid en zich kan opgeven voor een vrijheidsmaaltijd.

Bevrijdingsfestival Nieuw-West

Bevrijdingsfestival Nieuw-West

In aanloop naar het festival kunnen jongeren zich opgeven voor workshops storytelling (onder leiding van Verteller van het jaar Sahand Sahebdivani) en workshops koken, waarin lekkere hapjes worden bereid door jongeren en ouderen.  Het bevrijdingsfestival wordt georganiseerd in samenwerking met het 4 en 5 mei Comité. Alle resultaten van de workshops worden op het bevrijdingsfestival op 5 mei gepresenteerd.

In de bijlage vind je het volledige persbericht (en beeld) met het programma, waar men zich kan aanmelden en waar er kaarten gekocht kunnen worden! Het is echt een evenement speciaal voor de bewoners van Nieuw-West en ik hoop dat jullie het persbericht zouden willen plaatsen in maart. De workshops starten waarschijnlijk eind maart al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.