Beter slapen: Verlenging geluidsscherm Jan Evertsenstraat

In het weekend van 8 en 9 september heeft Prorail het geluidsscherm bij het spoorviaduct ter hoogte van de Jan Evertsenstraat verlengd. Na installatie van het scherm in 2000 bij bleek de geluidswal niet effectief genoeg. Prorail heeft het geluidsscherm nu150 meterverlengd en hiermee het ‘gat’ gedicht tussen het geluidsscherm bij de woonwijk Oostoever en het tennispark Sloterplas.

De verlenging van het scherm heeft nogal op zich laten wachten. Verantwoordelijk wethouder Verdonk: “Verschillende factoren hebben ervoor gezorgd dat de verlenging van het scherm zo lang geduurt heeft. Ik vind dat erg vervelend voor de buurt en ben dan ook blij dat het werk er nu eindelijk op zit. Ik heb al een eerste positieve reactie vanuit Oostoever ontvangen dat er een groot verschil was te merken nu het scherm er staat”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *