Betaalbaar huren in Amsterdam Nieuw-West? Vesteda maakt het mogelijk!

Betaalbaar huren in Amsterdam Nieuw-West?

Zoek je een ruime eengezinswoning of een riant appartement in Amsterdam? In de Henri Dunantstraat biedt Vesteda nieuwe, ruime eengezinswoningen met tuin, 3 slaapkamers en grote zolder aan. In dezelfde straat en om de hoek in de Ottho Heldringstraat biedt Vesteda ook fraai afgewerkte appartementen met terras of balkon aan. Zowel in de eengezinswoningen als in de appartementen voel je je gauw thuis, want ze zijn al voorzien van luxe keuken, badkamer en een fraaie wandafwerking. Je kunt er dus zo in! Er is al een appartement te huur vanaf €1293,- en een eengezinswoning vanaf €1377,- per maand.

Kijk op www.dunanthof.nl en schrijf je gratis in. Je kunt ook het open huis bezoeken.

Vesteda besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Deze woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidsvereisten (EPC<0,6) voor nieuwbouw vanwege de zeer goede isolatie en dubbele beglazing (HR+) met minimaal een A+ label. De woningen zijn aangesloten op de stadsverwarming.

Dunanthof ligt in Slotervaart in Amsterdam Nieuw-West. Nieuw-West is het stadsdeel in het westen van Amsterdam, ten westen van de ringweg A10. De wijken zijn ruim opgezet waarbij rekening is gehouden met veel groen. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de aanwezige speeltuinen, terwijl u even bijpraat met de buren. Met het openbaar vervoer is het centrum van Amsterdam binnen ca. 20 minuten bereikbaar, evenals het centrum van Haarlem. Nieuw – West brengt rust, cultuur, natuur en betaalbaar wonen bij elkaar.