Beste markt van Nederland

De Amsterdamse Siermarkt heeft zich kort geleden ingeschreven voor de wedstrijd om de titel “de Beste markt van Nederland”. In deze wedstrijd is de Siermarkt ingedeeld bij de kleine markten (tot 30 kramen). Verleden week werd bekend dat de Siermarkt met nog 2 andere markten zijn doorgedrongen tot de laatste 3 en dus genomineerd voor de titel van De Beste Markt van Nederland 2014. De jury heeft alle deelnemende markten bezocht en is tot de conclusie gekomen dat de onderlinge verschillen erg klein zijn.

 beste markt„Alle markten die deelnamen laten zien dat er een grote diversiteit is op de markt. Het zijn stuk voor stuk goede markten. Het belooft nog een mooie ‚strijd’ te worden”, zo laat de jury weten.

De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

Categorie kleine markten (tot dertig ondernemers)

  • Woensdagmarkt; Siermarkt, Amsterdam
  • Vrijdagmarkt; Olst/Wijhe
  • Donderdagmarkt; Wijchen

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) organiseert de verkiezing De Beste Markt van Nederland met als belangrijkste doel: zorgen dat de warenmarkt verder professionaliseert, zodat consumenten in de toekomst naar de markten blijven komen. De jury was enthousiast over alle inzendingen. Aandachtspunten voor de beoordelingen waren onder meer: basisinfrastructuur van de markt, inrichting, wisselwerking met de omgeving, afstemming op de consument, organisatie en communicatie.

Alle genomineerden worden nogmaals bezocht, waarna op de tweede congres dag van de CVAH op dinsdag 18 maart 2014 in Preston Palace te Almelo de uiteindelijke winnaar per categorie bekend wordt gemaakt!

De Siermarkt zou de Siermarkt niet zijn als zij zich tot het uiterste in zal spannen om de felbegeerde titel ook daadwerkelijk binnen te halen.In het directe verspreidingsgebied zal binnenkort weer een fantastische folder worden bezorgd met een grandioze spaaractie voor een GRATIS bigshopper. Met de actie voor een mooie Sioermarkttas hopen de gezamenlijke marktkoopmensen het gebruik van plastictasjes terug te dringen en daarmee het milieu te sparen. Als u buiten het verspreidingsgebied woont kunt u op www.Siermarkt.nl de Siermarktfolder en de actie bekijken.Maar als u zich op de Siermarkt site inschrijft voor de Nieuwsbrief ontvangt u de folder digitaal zodat u geen actie en aanbieding hoeft te missen.

De Siermarkt wordt elke woensdag gehouden op het Sierplein in Nieuw-West.

De Siermarkt; de kleurrijkste markt van Amsterdam. Uw bezoek zeker waard.

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.