Best of the West 2017

Hét talentontwikkelingstraject van het Amsterdamse stadsdeel West biedt een podium om jong talent te presenteren en prijzen om dit talent te ontwikkelen. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 17 september van 13:00-19:00 in Podium Mozaïek te Amsterdam.
Al meer dan 12 jaar zijn de finales van Best of the West een succesvol platform voor kinderen en jongeren tussen 8-23 jaar die wonen, naar school gaan, of werken in Amsterdam West. Het is een initiatief van het Stadsdeel West en wordt vanaf editie 2015 door OPERATIE PERISCOOP georganiseerd.

Foto: Tatja Noordam

Op 17 september vinden er in Podium Mozaïek presentaties plaats binnen de disciplines versterkte en akoestische muziek, rap, spoken-word, dans, storytelling, beeldende kunst, fotografie en film. De winnende deelnemers worden direct na afloop van de presentaties bekend gemaakt door een jury. In overleg met de winnaars worden vervolgtrajecten uitgezet met een totaalwaarde van €8000,-. Zo kunnen de prijzen bijvoorbeeld bestaan uit het volgen van workshops, (vervolg)opleidingen voor de verschillende disciplines of repetitie-en studiotijd voor musici etc.
Ben jij tussen de 8-23 jaar, woon, werk of ga je naar school in Amsterdam WEST en heb je een talent dat je wilt presenteren? Meld je aan via een inschrijfformulier op www.bestofthewest.nl