Begroting 2013 – Geef uw mening!

De stadsdeelraad West nodigt bewoners, ondernemers en instellingen in West van harte uit om zijn of haar mening te geven over de begroting voor volgend jaar.

Datum: dinsdag 13 november
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Raadzaal, Stadsdeelkantoor Bos en Lommerweg 250.

De begroting 2013 staat op www.west.amsterdam.nl. Op 20 en 27 november debatteert de deelraad erover; een besluit valt op 11 december. De stadsdeelraad vraagt aan bewoners, ondernemers en instellingen in West: Wat kunnen volgens u de gevolgen zijn als deze begroting wordt aangenomen? De raadsfracties willen deze bijdragen betrekken bij hun uiteindelijke standpunt over de begroting voor 2013. De avond krijgt de vorm van een markt: de raadsleden komen informatie halen bij de bewoners, ondernemers en instellingen die een eigen tafel krijgen. Ook kunnen enkele deelnemers de aanwezigen toespreken over hun standpunt.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij: griffie@west.amsterdam.nl. Wie de raad wil toespreken, dient dit apart te vermelden. Mochten zich veel insprekers melden, dan bepalen de fractievoorzitters welke organisaties zij bij voorkeur plenair willen horen.

Meer informatie?
Griffie Stadsdeel West, telefoon: (020) 2531714

U bent van harte welkom om uw mening te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.