BBQ DEMO & IMKER BIJ GROENRIJK ZWANENBURG

page_1Aanstaande zaterdag zijn er weer vele activiteiten bij GroenRijk Zwanenburg voor groot en klein!

Van 10:00 tot 16:00 uur zal het BBQ team “all seasoned” weer bij ons op het tuincentrum aanwezig zijn om u te laten zien en vooral laten proeven wat er allemaal mogelijk is op een Weber BBQ. Dit team doet ook mee aan het o.a. het NK bbqen en zal u versteld doen staan wat u allemaal meer op een Weber BBQ kan doen dan alleen grillen. Voor de kinderen is er bij de mannen van het BBQ team ook een leuke en lekkere activiteit, zij kunnen gratis zelf een pizza bodem beleggen en dan de pizza laten afbakken op de BBQ. Dat wordt zeker smullen!

Ook is er aanstaande zaterdag een imker op bezoek in ons tuincentrum aan de IJweg in Zwanenburg. Deze imker zal een glazen kast met bijennest meenemen zodat u op een veilige manier deze beestjes kan bewonderen. De imker kan u alles vertellen over de bijenvolk en heeft ook lekkere produkten voor de verkoop bij zich. Voor de kinderen is er een mogelijkheid om een heus bijenhotel € 7,50 of een waxkaars € 2,50 te maken van bijenwas.

Zoals u ziet is er weer genoeg te doen in ons tuincentrum, dus terwijl de kinderen druk bezig zijn kunt u op u gemak genieten van ons grote assortiment voor binnen of buiten!

Tot zaterdag 15 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.