Bar bistro Later aan ‘t Water bestaat 10 jaar

Op 1 november bestaat de sfeervolle Bar Bistro Later aan ’t Water, gevestigd aan de Nieuwe meerdijk 98 te Badhoevedorp, tien jaar en dat gaan ze vieren.

De Bar Bistro is uitgegroeid, onder leiding van Saskia en Gina de eigenaren en hun team, tot een gezellig en sfeervol restaurant en een begrip in wijde omgeving. Velen van U hebben de afgelopen jaren er wel eens een vorkje geprikt of zijn bij een van de vele feesten met live muziek geweest. Ze hebben hun slogan waar gemaakt, wie bij ons binnen komt als vreemde vertrekt als vriend! Natuurlijk gaat dit 10 jarige bestaan niet zomaar voorbij.

Vanaf 1 november hebben zij de hele maand lang een drie gangen menu voor €25,50 p.p. en op 2 november is het groot feest. Dan komt Ruth Jacott met een daverend optreden. Maar er zijn nog meer artiesten op deze avond o.a. Bryan Stricker, Han Holland, Esther de Haas en Mariska Lunes. Kaarten voor deze avond zijn €30,-.

Op de laatste dag van het jaar hebben zij een grandioos OUD EN NIEUW FEEST voor €80,- p.p. ALL IN  met drankjes, hapjes, vuurwerk en live muziek met New Timeless, Han Holland, Danny van Ingen, Esther de Haas, Danilo Kuiters en Mario Broerse  en U, want zonder U geen feestje.

Kaarten Kunt u bestellen in het restaurant of via www.later-aan-het-water.nl.