Bakker Bakker gaat verhuizen

Nog een paar dagen dan is het zover, dan opent Bakker Bakker uit Badhoevedorp de nieuwe winkel aan de Sloterweg 16a-18a. Vanaf zaterdag 12 maart kunt u hier terecht voor de allerlekkerste brood-, en gebak producten die u gewend bent van Bakker Bakker, maar dan nog lekkerder. Het besluit voor een nieuwe winkel, werd onder andere genomen om nog ambachtelijker te kunnen werken. Daarvoor moest alle apparatuur nieuw aangeschaft worden. De oven is nieuw, waar op de ovenvloer gebakken wordt, maar ook alle andere apparatuur is nieuw, zoals een rijskast en een speciale stokbroden machine en eigenlijk alle apparaten die nodig zijn voor de productie.

De nieuwe winkel van Bakker Bakker

De nieuwe winkel van Bakker Bakker

Als u de nieuwe zaak binnen loopt, ziet u dat deze naar de allerlaatste trend is ingericht. Een contrast van donkere kleuren zoals wand, vloer en toonbank en een prachtig houten producten rek dat een zeer chique uitstraling heeft. Klanten willen graag zien hoe de producten bereid worden, je ziet nu de ambachtelijke bakker aan het werk, doordat vanuit de winkel de gehele productieruimte zichtbaar is.

Bakker Bakker was ruim 42 jaar in de Swammerdamstraat 10 gevestigd waarvan de laatste tien jaar Monique en haar man de eigenaars zijn. Het werd hoog tijd dat de winkel vernieuwd zou worden en was de keuze verbouwen of een geheel nieuwe winkel. Uiteindelijk is voor het laatste gekozen, omdat bij een nieuwe winkel alle wensen die zij hadden, makkelijker te realiseren waren. Met deze nieuwe bakkerij als prachtig resultaat op een mooie zichtlocatie met gratis parkeren voor de deur.

Tijdens de opening van zaterdag 12 maart bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken en proeven. De nieuwe openingstijden zijn: maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, woensdag van 8.00 tot 13.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.