Badhoevedorp viert 6e Stratengolftoernooi

Zondag 25 september

Anja Maas

 Badhoevedorp. Als er één evenement is, dat in Badhoevedorp niet meer op de kalender mag ontbreken is dat het Stratengolftoernooi. Op zondag 25 september presenteert de Stichting van Badhoevedorp voor  Badhoevedorp de zesde editie.

Ook nu staat het golffestijn, want een feestje is het, in het teken van het steunen van een lokaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor ondersteuning van de vrijwilligersactiviteiten in zorgcentra De Schuilhoeve en De Meerwende. Vorig jaar profiteerde Kinderboerderij De Hoeve, daarvoor waren er giften voor ’t Rietland (biljarttafels), een bootreis voor ouderen met het Rode Kruis, de Speeltuinvereniging, inloophuis Esperanza, enzovoort. De site www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp biedt alle informatie.

Stratengolftoernooi Badhoevedorp

Stratengolftoernooi Badhoevedorp

Golfspelen gewoon op straat, dwars door het dorp, langs de plantsoenen en op groenvelden…deze bijzondere ervaring wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor tank- en autowascentrum Zwart, vandaar dat ook dit zesde evenement wordt aangekondigd als BP Zwart Stratengolftoernooi. Start en finish liggen, ook inmiddels traditie, bij de Tennisvereniging Badhoevedorp. Na afloop van het toernooi wordt daar in het restaurant een heerlijk diner geserveerd en vindt er een loterij en veiling plaats. Opbrengst uiteraard voor het aangewezen goede doel. In het verleden werd er 21.000 euro opgehaald. “Een mooie uitdaging om dit jaar uit te komen op een hoger bedrag. Maar we willen in ieder geval proberen het te evenaren”, aldus de organisatie. “Op 12 oktober zullen we het resultaat bekend maken.”

Deelname

Deelnemers voor het toernooi van 25 september zijn nog steeds van harte welkom: individueel of met een team. Er zijn verschillende mogelijkheden, zie de website www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp.nl. Ook voor een bedrijf is deelname interessant. Het is bijvoorbeeld mogelijk een hole te adopteren en bij die hole een onderneming te profileren. Tevens kan er gedacht worden aan promotie met flyers of andere communicatiemiddelen. “Maar wacht niet te lang met aanmelden. Want vol = vol. Wie te laat is kan zich wel op een wachtlijst laten plaatsen. De organisatie laat dan, mochten er teams en spelers uitvallen, tijdig weten dat ze alsnog kunnen deelnemen.”