Badhoevedorp.BestelDichtbij.nl

Badhoevedorp – Wees loyaal; koop lokaal…! Anders gezegd: blijf uw dagelijkse boodschappen – ook tijdens deze coronacrisis – bij uw vertrouwde speciaalzaak kopen!

Vanaf vandaag hoeft u daarvoor zelfs de deur niet meer uit. Of misschien hebt u helemaal geen tijd om boodschappen te doen? Ook dan kunt u voortaan online bestellen bij uw lokale winkelier en uw bestelling ophalen of thuis laten bezorgen!

CeesFisser@Westerpost.nl

Boodschappen doen is misschien voor u geen dagelijkse bezigheid meer, waarnaar u uitkijkt. Of dat nou is wegens de kans op besmetting met het coronavirus, of omdat u hele dagen in een vitaal beroep werkt? De verleiding is groot om vanuit huis uw boodschappenlijstje over te typen op de webshop van een landelijke ‘grootgrutter’. Bedenk wel dat dit ten koste gaat van de omzet van uw zo vertrouwde lokale buurtwinkel of speciaalzaak. Bedrijven die het nu moeilijk hebben!

In navolging van diverse horecazaken, die van de ene op de andere dag bestellingen gingen thuisbrengen, werkt dat nu ook voor diverse buurtwinkels en speciaalzaken in Badhoevedorp en omstreken. Zij hebben hun krachten gebundeld in een gemeenschappelijke webshop!

Badhoevedorp.BestelDichtbij.nl

Vanaf nu kunt u bij de volgende winkeliers terecht op hun gezamenlijke digitale webshop.

  • Slagerij Idsinga
  • Meer Asperges
  • Kitchen Freaks
  • Kaasboerderij Sloten
  • Dennis Delicious
  • De 7 Deugden
  • Dalicious – Colourful lifestyle
  • Hoeve Brood- en banketbakkerij

Ongetwijfeld zullen binnenkort andere lokale winkeliers en leveranciers volgen.

Privé account

Bestellen via “badhoevedorp.besteldichtbij.nl” is gemakkelijk. Maak op die website eerst voor uzelf een account aan via het menu Bestellen > Aanmelden. Op het e-mailadres dat u hebt ingevuld, ontvangt u van de Servicedesk van Easy-Dish.nl een bericht waarmee u uw aanmelding kunt bevestigen. (Geen bericht ontvangen? Het staat mogelijk in uw ‘spam’ map.) Nadat u uw aanmelding hebt bevestigd, ontvangt u uw loginnaam (= uw e-mailadres) én een uniek wachtwoord. Vanaf dat moment kunt u beginnen met bestellen bij alle deelnemende winkeliers in Badhoevedorp en omstreken.

Bezorgen of ophalen

Klik op de ‘Bestel-knop’ van de winkelier naar uw keuze en vul het gewenste ‘Aantal’ in van elk product dat uw wilt bestellen. Als u klaar bent met uw boodschappenlijstje, klikt u rechts-bovenin het scherm op het symbool van uw ‘Winkelwagentje’, om verder te gaan met uw bestelling. Dan vult u de door u gewenste Afleverdatum en -tijd in, én u vinkt aan of de winkelier uw bestelling moet ‘Bezorgen’, of dat u uw bestelling komt ‘Ophalen’. Kiest u voor Ophalen, dan hoeft u niet achter in de rij aan te sluiten, maar krijgt u voorrang in de winkel.

Probeer het uit!

De beste manier om na te gaan, of deze manier van bestellen bij uw lokale winkelier of speciaalzaak wat voor u is, is door het zelf te proberen. Uiteraard gratis en zonder verplichtingen. Nadat u zich hebt aangemeld en bestellingen kunt gaan doen, vindt u rechts-bovenin het inlogscherm een ‘Help-knop’ voor uitleg bij alle mogelijkheden. Lukt het niet, stuur dan uw vraag naar servicedesk-badhoevedorp@besteldichtbij.nl.

Zou ook u graag gebruik willen maken van deze gemeenschappelijke webshop, maar is uw vertrouwde winkelier of speciaalzaak nog niet aangesloten bij deze gemeenschappelijke webshop? Maak hem/haar dan attent op het bestaan van deze webshop en vraag hem/haar om zich aan te melden!

Lokale winkeliers welkom

Winkeliers in Badhoevedorp en omstreken die meer willen weten over de voordelen van deze “Bestel Dichtbij” verkoopsite, kunnen een e-mail sturen naar: info@easy-dish.nl. Easy-Dish is een professioneel bestelsysteem voor Horeca en Catering bedrijven. De flexibiliteit van Easy-Dish is nu ook beschikbaar als bestelsysteem voor lokale ondernemers.

badhoevedorp.besteldichtbij.nl