Back-to-school acties bij Jaspers

Komende week is de vakantie voorbij en gaan veel scholen weer beginnen. Een mooi moment om weer met mooie frisse schoolspullen van start te gaan. Bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp hebben ze een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de basis- als de middelbare school. Van kaftpapier, rekbare boekenkaften, schoolagenda’s, etuis, passers, geodriehoeken, koershoekmeters, schriften, ringbanden tot atlassen, rekenmachines en woordenboeken. Naast diverse schoollijnen met leuke prints, heeft de boek- en kantoorvakhandel ook een groot assortiment neutrale en voordelige schoolspullen.

Van woensdag 29 augustus tot zaterdag 8 september heeft Boekhandel Jaspers een aantal speciale Back-to-school-acties. Bij aankoop van ten minste 25 euro aan schoolspullen krijg je zolang de voorraad strekt een set van 8 markeerstiften van Faber Castell ter waarde van € 5,95 cadeau. Iedere schoolartikelenklant krijgt (ook zolang de voorraad strekt) een set oortjes van Pritt gratis.

Daarnaast heeft de boekhandel een speciale actie met de, vooral onder scholieren, zeer populaire Platignum Studio vulpen. Bij aankoop van een Platignum Studio vulpen krijg je in de actieperiode de ballpoint voor de helft van de prijs.