“Back to Basic”

J Smith Voedingspraktijk

Sinds haar verhuizing naar de Osdorperweg een paar maanden geleden, runt ze nu haar eigen Voedingspraktijk aan huis, maar Jasna Smith is sinds 2014 gediplomeerd Voedingsdeskundige & Gewichtsconsulente en behandelt volwassenen en kinderen, dus van jong tot oud bij het afvalproces, maar geeft ook begeleiding bij aankomen of mensen die op hun gewicht willen blijven en willen kijken of hun voedingspatroon gezond is en er ruimte is voor verbetering.

Bij aankomst van haar praktijk komt de heerlijke cappuccino geur je al tegemoet, maar eenmaal binnen bevindt zich daar een scala aan heerlijke drankjes, zoals kruidenthee en verse groentesap. Dit is bij uitstek een combinatie van een ongedwongen sfeer en professionaliteit.

“Ik werk niet met een dieet maar juist met een voedingsplan op maat gemaakt, wat bij jou past en goed voelt”, legt Jasna uit. Vandaag de dag is voeding een top item. Iedereen is hier wel eens mee bezig. Vragen zoals: Hoe ga ik gezond, maar toch lekker uit eten of is hetgeen wat ik eet nu gezond of juist niet, daar kan ze je bij helpen. Omdat ze zich altijd persoonlijk betrokken voelt, voelen de meeste mensen zich veilig en vertrouwd bij haar.

Na de behandeling(en) zal je je weer energieker voelen en blijer in het leven staan. Ook zal je weer zelfverzekerder in je schoenen staan en de uitdagingen in het leven niet uit de weg gaan. Uiteraard is ze er voor jou als coach, om op terug te kunnen vallen, als dat nodig is.

De zomer komt eraan, dus tijd om er weer voor te gaan. Wil je je weer lekker in je vel voelen, J Smith is de plek waar je kan werken aan je doelen. Aarzel niet en bel voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Iedereen is van harte welkom.

J.Smith is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De  consulten worden hierdoor door een groot deel van de verzekeraar vergoed. De praktijk is gevestigd aan de Osdorperweg in Amsterdam. Voor een afspraak of informatie bel met 06-55862430 of mail naar info@jasnasmith.com. Zie ook www.jasnasmith.com. (Vrij parkeren op eigen terrein).