Awakenings festival tot 2020 in Spaarnwoude

Grootste outdoor technofestival blijft op vertrouwde stek

Dit weekend, op zaterdag 29 juni, vindt de alweer 13e editie van Awakenings plaats in recreatiegebied Spaarnwoude. Het festival verkoopt sinds jaar en dag een paar maanden van te voren uit – niet voor niets is dit het grootste en indrukwekkendste outdoor technofestival ter wereld. Ook dit jaar trekken weer 35.000 techno-liefhebbers naar het festivalterrein om daar te genieten van een gevarieerde line-up van dj’s en live acts, omlijst met fantastische special effects, steengoed geluid en een bijzondere, relaxte sfeer.

De komende jaren blijft Awakenings honkvast op Spaarnwoude – afgelopen week is het contract met het recreatieschap voor 7 jaar verlengd en dat betekent dat tot tenminste 2020 Awakenings hier plaats zal vinden.

Awakenings blijft dus waar het is, maar dat wil zeker niet zeggen dat het festival stilstaat.  Organisator Monumental streeft altijd naar vernieuwing op inhoudelijk  gebied, zoekt actief naar nieuwe trends en nieuw geluid. Zo weet Awakenings ieder jaar weer de crème de la crème van de techno op dat moment – een mix van gevestigde namen en opwindend nieuw talent – naar Spaarnwoude te trekken.

Ook dit jaar staan er weer zo’n zo’n 80 acts op 8 verschillende area’s die allemaal staan voor een stroming in het techno genre.

Meer informatie via www.awakeningsfestival.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.