Auping Plaza Amsterdam regiowinnaar ‘Koffiecorner van het jaar’

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega’s ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto’s van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Amsterdam sleept Auping Plaza Amsterdam Villa Arena de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing.

Bij Auping Plaza Amsterdam Villa Arena zijn ze verheugd met de regiowinst. Erik ‘t Hoen zegt: “We zijn erg verrast dat we geselecteerd zijn als regiowinnaar. Onze koffiehoek in de winkel is de meest uitgeslapen koffiecorner en het moment waar we met onze klanten samenkomen. Die ontmoeting vinden we erg belangrijk. Het winnen van de landelijke titel zou natuurlijk nog mooier zijn, want we hebben een mooi regionaal goed doel in gedachte als we winnen.”

Koffie met aandacht 
In de huidige tijd van online werken en minder ontmoetingen vindt de koffiespecialist het belangrijk dat de koffiemomenten die er zijn, zo comfortabel mogelijk zijn. Door regelmatige klantbezoeken, advies over de juiste automaat en een reis langs verschillende soorten koffie laat Fortune Coffee zien dat het anders kan. Koffieadviseur Jeroen Siekman van Fortune Coffee uit Amsterdam over de verkiezing: “De koffiehoek is een centrale plek in elke organisatie en wij vinden het belangrijk dat er zorg wordt besteed aan deze ontmoetingsplek. Auping Plaza Amsterdam Villa Arena heeft het goed aangepakt met de koffiecorner.”

Vakprijs en goed doel
De vakjury selecteert drie winnaars die de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van ‘Thuis in Bouwen’, Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen publieksprijs
Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs. Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Onder de stemmers worden Tony’s Chocolonely repen verloot.