Aslan Muziekcentrum houdt feestelijke Open Dag 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Aslan Muziekcentrum Map

Op zondag 2 september zet Aslan Muziekcentrum, Corantijnstraat 9, van 12:00 tot 15:00 haar deuren wagenwijd open. Kom langs en maak kennis met het nieuwe cursusseizoen, probeer instrumenten uit, doe mee met muziek-, dans- en theaterworkshops, een fotoshoot en geniet van optredens.

Workshops Van 12:00 tot 15:00 zijn er van alle disciplines diverse workshops te volgen, zoals de workshop DJ (Ableton) voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Leuk als je je eigen beats wilt leren maken, mixen, produceren, componeren en improviseren. Ook is er een workshop Schimmenspel waarin je kennis maakt met wereldtheater. Ouders kunnen wereldmuziekliedjes zingen bij het Ouderkoo r. De allerkleinsten maken spelenderwijs kennis met muziek en dans tijdens Zingen op Schoot en Muziek & Dans voor peuters en kleuters .

Instrumenten uitproberen Bij Aslan Muziekcentrum kun je kiezen uit verschillende instrumenten in allerlei muziekstijlen. Tijdens de Open Dag kan iedereen van alles uitproberen, zoals blokfluit, saxofoon, klarinet, trompet, viool, drums, percussie, ud, ney en saz.

Optredens  Naast zelf creatief bezig te zijn, kun je ook genieten van mooie optredens. Zo is er een percussieoptreden van de talenten van de Trommelclub en laten de kinderen die mee hebben gedaan met de Aslan Zomerschool zien wat ze allemaal geleerd hebben tijdens hun eindpresentatie.

 

Open Dag zondag 2 september | 12:00-15:00 Aslan Muziekcentrum, Corantijnstraat 9