Aristos pakt eerste winst in de Eredivisie

AMSTERDAM – De heren van handbalvereniging Aristos Amsterdam hebben er een tijdje op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De ploeg van hoofdtrainer Serge Ter Horst pakte zijn eerste overwinning in de Eredivisie. In een echte knokwedstrijd was Aristos uiteindelijk met 26 – 24 te sterk voor Hellas uit Den Haag.

Typerend voor de wedstrijd was het hoge aantal tijdstraffen dat aan beide ploegen werd uitgedeeld. Aanvoerder Ken van Hasselt vertelt; “Dit was een echte knokwedstrijd. Het was duidelijk dat er vandaag voor beide teams veel op het spel stond. En ja, dan worden er soms behoorlijke tikken uitgedeeld, maar dat hoort misschien ook wel een beetje bij dit soort duels. Het belangrijkste is dat we de punten mee naar huis nemen”.

Aanstaande donderdag speelt Aristos de inhaalwedstrijd tegen E&O. De Amsterdammers zullen dan wederom gebrand zijn op een overwinning om aansluiting te vinden bij de middenmoot in de Eredivisie. De wedstrijd begint om 20:30 uur in de Aristoshal.